castellano - català
FB
Facebook
TW
Twitter
YT
Youtube
R
RSS

Regalar i encertar

Així de facil!

Has decidit regalar una joia; la millor elecció.

Vols que sigui la que més li agradi i alhora vols obtenir el màxim pel preu que estàs disposat a destinar-hi... Però clar, et trobes una mica desorientat. On trobaràs un joier que realment t’ajudi a encertar?

 

Doncs ja ho has fet! Només pel fet d’estar llegint aquestes paraules ja tens garantit l’èxit del teu regal!!

 

Com podem afirmar-ho tan rotundament?

Quan contactis amb nosaltres veuràs que abans de parlar de joies, parlarem de moltes altres coses d’ella o ell. A través de preguntes molt simples o fotografies que ens portis elaborarem un estudi d’estilisme (totalment gratuït). També el motiu del teu regal, en quines ocasions s’haurà de lluïr la joia, el teu pressupost, els teus anhels... en fi, no t’explicarem ara tots els nostres trucs, oi?

Regalar i encertar

Una vegada tinguem tota la informació serà molt fàcil fer-te propostes de joies ideals. T’ajudarem a prendre la decisió encertada.

 

Has de saber que al nostre taller elaborem les joies de forma artesanal i única. Si és el cas i ho desitges podem mostrar-te la teva joia a mida que anem avançant la feina. Com que controlem tot el procés productiu, podem controlar els costos i per tant el preu final i també el nivell de qualitat tan alt que des de sempre ens hem exigit. A més t’estalvies intermediaris... com obtindríem si no preus tan reduïts ?

 

Ja tenim la joia acabada. Ara és el moment en que ens has de donar el teu vist-i-plau. Si t’agrada... és teva. I si no... (no ens passa mai) doncs no tens cap mena de compromís!! Tu manes sempre !

 

I ara ve la part més important... el regal... i la meravellosa il·lusió que aquesta persona tindrà de rebre de tu quelcom tan especial i fet a mida !! Un encert sense precedents !

 

Ah, si vols també podem suggerir-te idees de com fer el regal: sorprenents, emocionants, romàntiques,... en sabem un niu!

 

Així de fàcil!!!

 

Dos encerts millor que un!

Volem remarcar que el teu regal serà doblement apreciat: per l’encert en si (estil, color, tipus de joia...) i també per que la teva labor en la recerca d’una joia tan personal hi quedarà impresa per sempre. El certificat nominal que expedim encara ho demostrarà més.

 

I un últim i primer consell: no intentis agafar cap joia que tingui per saber la mida. O et paris davant d’aparadors de joieria (quan mai ho has fet) intentant saber el seu gust. Segur que ho notarà i perdràs l’efecte sorpresa que tan important és! Deixa-ho de la nostra mà, nosaltres ens cuidarem de tot !!

 

Estem esperant la teva trucada o missatge.
Ja ho veuràs: cada regal és un encert!

 

Informació legal · 932 023 418 · orfebre@agorretaorfebre.com · Disseny web Barcelona: MONTAWEB
Informació legal

Empresa: Oriol Agorreta orfebre, S. L.

NIF: B63983787

Adreça: Casanova, 260 entl. 2a
08021 - Barcelona

Telèfon: 932 023 418

E-mail: orfebre@agorretaorfebre.com

Valid XHTML 1.0 Transitional