castellano - català
FB
Facebook
TW
Twitter
YT
Youtube
R
RSS

Orfebre

 • Josep Agorreta

  Els inicis, anys 30

  L’any 1.930 Josep Agorreta va obrir la seva botiga de joieria i rellotgeria a Gràcia (Barcelona).

   

  Va ser el pioner d’una tradició joiera que es transmetria de pares a fills fins avui.

 • Albert Agorreta

  Els anys 50

  Els anys 50 Albert Agorreta ja disposava de taller propi, on realitzava les seves creacions de joieria. Van ser temps molt difícils, quan la manca de mitjans no ajudava gens els artesans que volien progressar.

 • el-taller

  Els anys 70-80

  Els anys 70 - 80 varen ser els de l’expansió del Taller de Joieria d’Albert Agorreta. Nous models, molta feina, 10 persones empleades... i Oriol Agorreta que ja començava a rebre el traspàs del gust per la feina impecablement ben feta i la dedicació a tan bonic art per part del seu pare.

 • 2006

  L’any 2006

  L’any 2006 s’imposava el canvi. Després de la jubilació del meu pare, sentia una gran i profunda il·lusió de promoure el negoci a un estadi superior.

   

  Em trobava envoltat dels millors oficials de joieria, dissenyant noves i boniques joies i també realitzant-les amb materials de la més alta qualitat. Mancava però, una presentació moderna i elegant i un nou espai, adient i confortable per als meus clients. És doncs amb aquest propòsit que vaig crear la nova botiga - taller.

 • Actualment

  Actualment

  A l’actualitat, sempre amb l’afany de millora, ampliem els serveis que sempre us hem ofert. Noves tecnologies, servei d’estilisme, nous dissenys, millores en el taller…

   

  Trobareu informació en aquest mateix lloc web i a través de les notícies que anirem publicant. Cada vegada el nostre taller és més a prop vostre.

Informació legal · 932 023 418 · orfebre@agorretaorfebre.com · Disseny web Barcelona: MONTAWEB
Informació legal

Empresa: Oriol Agorreta orfebre, S. L.

NIF: B63983787

Adreça: Casanova, 260 entl. 2a
08021 - Barcelona

Telèfon: 932 023 418

E-mail: orfebre@agorretaorfebre.com

Valid XHTML 1.0 Transitional