castellano - català
FB
Facebook
TW
Twitter
YT
Youtube
R
RSS
 • LA MEJOR HISTORIA DEL REGALO DE UNA JOYA

 •  
 • Concurso de regalos

 •  

En Oriol Agorreta Orfebre estamos buscando la mejor historia del regalo de una joya. Participar en nuestro concurso es muy sencillo, rellena el formulario que encontrarás a continuación, adjuntando una foto y la explicación de cómo fue tu regalo de una joya.

Sugerimos elegir la mejor fotografía que tengas: del momento del regalo, del lugar, de la persona luciendo la joya, ... Piensa que la mejor fotografía puede ser la más divertida, la más emocionante, exótica, romántica, extravagante...

Relata la historia de tu regalo tan bien como puedas. Cuando fue, donde, a quien hiciste el regalo, el motivo ... No te preocupe poner demasiada salsa; sensaciones, sentimientos, alguna anécdota divertida, que pasaba a vuestro alrededor, las reacciones de la gente ... La mejor historia, puede ser la más simpática, glamourosa, alegre, curiosa, amena ...

HACEDNOS LLEGAR VUESTRA MEJOR HISTORIA

Rellena este formulario y adjunta tu foto e historia. Pronto aparecerá en la galería y podrás empezar a ganar votos.

 • Nombre y apellidos*:
 • E-mail*:
 • Teléfono*:
 • Dirección:
 • Codigo postal:
 • Población:
 • Subir foto*:
 • Tu historia (máximo 1000 caracteres)*:
 • Enviar
 • *Campos obligatorios.

Todas las historias recibidas que cumplan los requisitos se colgarán de esta página web y tanto tus amistades como los propios usuarios elegirán la historia ganadora mediante un sistema de votaciones. La historia votada más veces será la ganadora del concurso.

Todo el mundo puede votar las historias que quiera hasta una vez al día.

Envianos la mejor historia del regalo de una joya y...

GANA UNA CENA AL RESTAURANTE SANT PAU DE CARME RUSCALLEDA

Cena con menú degustación para 2 personas en el restaurante Sant Pau de Sant Pol de Mar, regentado por Carme Ruscalleda.

VER LAS BASES DEL CONCURSOBases del concurso

Pide ayuda a tus amigos y familiares para que voten tu historia como favorita mediante las redes sociales o E-mail. También puedes colgar el enlace de este concurso en tu Facebook.

¡Alguna amistad tuya podría ganar una cena romántica gracias a ti!

Compartir en Twitter Compartir en Facebook

Comparte el concurso

Información legal · 932 023 418 · orfebre@agorretaorfebre.com · Diseño web Barcelona: MONTAWEB
Información legal

Empresa: Oriol Agorreta orfebre, S. L.

NIF: B63983787

Dirección: Casanova, 260 entl. 2a
08021 - Barcelona

Teléfono: 932 023 418

E-mail: orfebre@agorretaorfebre.com

Valid XHTML 1.0 Transitional

 

PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

Àmbit d'aplicació .- La present política de seguretat afecta qualsevol dada de caràcter personal dels usuaris d'Internet (en endavant, "els Usuaris") que visitin la pàgina web www.agorretaorfebre.com (en endavant, "la Pàgina Web" ), i omplin els formularis de sol licitud de reserva disponibles a la mateixa. Les dades personals dels usuaris seran tractades exclusivament pels anunciants de la Pàgina Web d'acord amb la seva pròpia política de seguretat. La Pàgina Web és gestionada per Oriol Agorreta orfebre, S. L. amb CIF B63983787 i domicili social al Casanova, 260 entl. 2a - 08021 Barcelona (en endavant, "el Prestador del Servei").

Informació als usuaris de l'existència de fitxer i sol·licitud del consentiment per al tractament automatitzat de les seves dades: En relació amb les dades de caràcter personal facilitades pels usuaris, el Prestador del Servei, com a mer encarregat del tractament, compleix estrictament la normativa vigent establerta en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (en endavant, "LOPD") i la resta de legislació que la desenvolupa.

Finalitat del tractament: Les dades personals facilitades pels usuaris seran tractats pels anunciants de la pàgina web amb la finalitat de gestionar la seva petició, quedant arxivats en fitxers de la seva responsabilitat.

Drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició: Els Usuaris que facilitin les seves dades personals, podran exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en qualsevol moment, sol·licitant per correu postal als anunciants de la pàgina web i, amb caràcter subsidiari, davant Oriol Agorreta orfebre, S. L. amb CIF B63983787 i domicili social al Casanova, 260 entl. 2a - 08021 Barcelona, incloent, còpia del DNI o NIF del titular de les dades. En aquest segon cas el Prestador del Servei es limitarà a tramitar la seva sol·licitud a l'anunciant que correspongui, segons el que estableix l'article 26 del Reial Decret 1702/2007.

Seguretat .- El Prestador del Servei assegura l'absoluta confidencialitat i privacitat de les dades personals recollides i per això s'han adoptat mesures tècniques i organitzatives de seguretat per evitar l'alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat i garantir així la seva integritat i seguretat; especialment les previstes en el Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. El Prestador del Servei no serà responsable, en cap cas, de les incidències que puguin sorgir al voltant de les dades personals quan es derivin bé d'un atac o accés no autoritzat als sistemes de tal manera que sigui impossible de detectar per les mesures de seguretat implantades o bé quan es degui a una falta de diligència dels Usuaris pel que fa a la guàrdia i custòdia de les seves claus d'accés o de les seves pròpies dades personals.

Veracitat de les dades .- Els Usuaris són responsables de la veracitat de les seves dades, comprometent-se a no introduir dades falses i a procedir a la modificació dels mateixos si fos necessari.