castellano - català
FB
Facebook
TW
Twitter
YT
Youtube
R
RSS
 • LA MILLOR HISTÒRIA DEL REGAL D'UNA JOIA

 •  
 • Concurs de regals

 •  

A Oriol Agorreta Orfebre estem cercant la millor història del regal d'una joia.
Participar al nostre concurs és molt senzill, ompliu el formulari que trobareu a continuació, adjuntant una foto i l'explicació de com va ser el vostre regal d'una joia.

Us suggerim triar la millor fotografia que tingueu del moment del regal, del lloc, de la persona lluint la joia, ... Penseu que la millor fotografia pot ser la més divertida, la més emocionant, exòtica, romàntica, extravagant...

Relateu la història del vostre regal tan bé com pugueu. Quan va ser, on, a qui fèieu el regal, el motiu... No us preocupi posar-hi massa salsa; sensacions, sentiments, alguna anècdota divertida, què passava al vostre voltant, les reaccions de la gent... La millor història, pot ser la més simpàtica, glamurosa, alegre, curiosa, amena...

FEU-NOS ARRIBAR LA VOSTRA
MILLOR HISTÒRIA

Ompliu aquest formulari i adjunteu la vostra foto i història. Ben aviat apareixerà a la galeria i podreu començar a guanyar vots.

 • Nom i cognoms*:
 • E-mail*:
 • Telèfon*:
 • Adreça:
 • Codi postal:
 • Població:
 • Pujar foto*:
 • La teva història (maxim 1000 caracters)*:
 • Enviar
 • *Camps obligatoris.

Totes les històries rebudes que compleixin els requisits es penjaran d'aquesta pàgina web i tant les vostres amistats com els mateixos usuaris elegiran la història guanyadora mitjançant un sistema de votacions. La història votada més vegades serà la guanyadora del concurs.

Tothom pot votar les històries que vulgui fins a una vegada al dia.

Feu-nos arribar la millor història del regal d'una joia i...

GUNAYEU UN SOPAR AL RESTAURANT SANT PAU DE CARME RUSCALLEDA

Sopar amb menú desgustació per a 2 persones al restaurant Sant Pau de Sant Pol de Mar, regentat per Carme Ruscalleda.

LLEGIR LES BASES DEL CONCURSBases del concurs

Demaneu ajuda als vostres amics i familiars per a que votin la vostra història com a favorita mitjançant les xarxes socials o E-mail. També podeu penjar l’enllaç d’aquest concurs al vostre Facebook.

Alguna amistat vostra podria guanyar un sopar romàntic gràcies a vosaltres!

Compartir a Twitter Compartir a Facebook

Compartiu el concurs amb els vostres amics

Informació legal · 932 023 418 · orfebre@agorretaorfebre.com · Disseny web Barcelona: MONTAWEB
Informació legal

Empresa: Oriol Agorreta orfebre, S. L.

NIF: B63983787

Adreça: Casanova, 260 entl. 2a
08021 - Barcelona

Telèfon: 932 023 418

E-mail: orfebre@agorretaorfebre.com

Valid XHTML 1.0 Transitional

 

PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

Àmbit d'aplicació .- La present política de seguretat afecta qualsevol dada de caràcter personal dels usuaris d'Internet (en endavant, "els Usuaris") que visitin la pàgina web www.agorretaorfebre.com (en endavant, "la Pàgina Web" ), i omplin els formularis de sol licitud de reserva disponibles a la mateixa. Les dades personals dels usuaris seran tractades exclusivament pels anunciants de la Pàgina Web d'acord amb la seva pròpia política de seguretat. La Pàgina Web és gestionada per Oriol Agorreta orfebre, S. L. amb CIF B63983787 i domicili social al Casanova, 260 entl. 2a - 08021 Barcelona (en endavant, "el Prestador del Servei").

Informació als usuaris de l'existència de fitxer i sol·licitud del consentiment per al tractament automatitzat de les seves dades: En relació amb les dades de caràcter personal facilitades pels usuaris, el Prestador del Servei, com a mer encarregat del tractament, compleix estrictament la normativa vigent establerta en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (en endavant, "LOPD") i la resta de legislació que la desenvolupa.

Finalitat del tractament: Les dades personals facilitades pels usuaris seran tractats pels anunciants de la pàgina web amb la finalitat de gestionar la seva petició, quedant arxivats en fitxers de la seva responsabilitat.

Drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició: Els Usuaris que facilitin les seves dades personals, podran exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en qualsevol moment, sol·licitant per correu postal als anunciants de la pàgina web i, amb caràcter subsidiari, davant Oriol Agorreta orfebre, S. L. amb CIF B63983787 i domicili social al Casanova, 260 entl. 2a - 08021 Barcelona, incloent, còpia del DNI o NIF del titular de les dades. En aquest segon cas el Prestador del Servei es limitarà a tramitar la seva sol·licitud a l'anunciant que correspongui, segons el que estableix l'article 26 del Reial Decret 1702/2007.

Seguretat .- El Prestador del Servei assegura l'absoluta confidencialitat i privacitat de les dades personals recollides i per això s'han adoptat mesures tècniques i organitzatives de seguretat per evitar l'alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat i garantir així la seva integritat i seguretat; especialment les previstes en el Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. El Prestador del Servei no serà responsable, en cap cas, de les incidències que puguin sorgir al voltant de les dades personals quan es derivin bé d'un atac o accés no autoritzat als sistemes de tal manera que sigui impossible de detectar per les mesures de seguretat implantades o bé quan es degui a una falta de diligència dels Usuaris pel que fa a la guàrdia i custòdia de les seves claus d'accés o de les seves pròpies dades personals.

Veracitat de les dades .- Els Usuaris són responsables de la veracitat de les seves dades, comprometent-se a no introduir dades falses i a procedir a la modificació dels mateixos si fos necessari.